Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Αγ.Παρασκευής καλεί σήμερα στις 19:30 το απόγευμα σε ανοιχτή συνέλευση στο πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη, στο πέτρινο κτίριο.

Ανοιχτή συνέλευση έχει σήμερα στις 20:00 το απόγευμα, σύμφωνα με το Athens Indymedia, το Συνεργείο της Ηλιούπολης. (αφίσα μηνιαίου προγράμματος)


Σε συνέλευση καλεί σήμερα και η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Κατοίκων Εξαρχείων στις 19:30 το απόγευμα στον κάπο της Τσαμαδού (και σε περίπτωση βροχής στο κτίριο της Τσαμαδού 15). 

Πολλές συγκεντρώσεις γίνονται από όλους τους ελευθεριακούς και κατειλημμένους χώρους ακόμα και χωρίς συνελεύσεις, με άφθονες συζητήσεις για την αυριανή άφιξη της Μέρκελ αλλά και για επίκαιρα θέματα όπως την δωσιδικία της Χ.Α. έναντι των αλλοδαπών, το ασσόδυο που παίζουν με την Ελληνική Αστυνομία κλπ. Αυτό το ευεργέτημα του αναρχικού χώρου είναι ουσιαστικό προνόμιο των υπέρμαχων της ελευθερίας, που λειτουργούν όλα με αυτοοργάνωση, χωρίς να τρώει ο ένας το αρχίδι του άλλου, να γλύφει κώλους και άρβυλα. Με καμία αίσθηση ανωτερότητας ή υπερηφάνειας, μόνο ξύλο σε φασίστες.