Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012


Γιατροί και εργαζόμενοι λέγεται ότι θα προχωρήσουν σε καταλήψεις σε γραφεία Διοικητών στα Νοσοκομεία όλης της χώρας σήμερα και θα συμμετάσχουν στη μοτοπορεία των Ο.Τ.Α., που θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι από την πλατεία Καραϊσκάκη. 

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι των τρόλευ σήμερα από τις 10:00 έως τις 16:00 σύμφωνα με ανακοίνωση του Ο.Α.Σ.Α. (Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών).


Σε 24ωρη απεργία θα προχωρήσουν σήμερα και τα σωματεία εργαζομένων γεωργικών οργανώσεων σύμφωνα, με συλλαλητήριο στην Αθήνα στις 10:00 το πρωί σύμφωνα με ανακοίνωση της Ο.Σ.Ε.Γ.Ο. (Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων Γεωργικών Οργανώσεων Ελλάδας).

Σε 48ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζονται να προχωρήσουν τις επόμενες μέρες και: οι ναυτεργάτες σύμφωνα με ανεπίσημες δηλώσεις της Π.Ν.Ο. (Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία), οι εφοριακοί σύμφωνα με την Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. - Αρ. Πρωτ. 109, οι γιατροί σύμφωνα με ανεπίσημες δηλώσεις της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος), ομοσπονδίες του υπουργείου Οικονομικών και άλλοι φορείς και ομοσπονδίες, όπως και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. από κοινού με την Γ.Σ.Ε.Ε.με παραστάσεις διαμαρτυρίας και πανεργατικά συλλαλητήρια διαμαρτυρίας.